Beleid coronavirus

Blijf thuis indien u ja moet antwoorden op één van onderstaande vragen:

▪ Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen:
neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

▪ Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

▪ Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

▪ Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

▪ Controlevraag: bent u verder gezond en voelt u zich momenteel gezond? Zo ja, dan mag u komen.

Wij werken volgens een strikt hygiëneprotocol. Mocht het hervatten/opstarten van uw behandeling (nog) niet veilig voor u voelen, dan hebben wij daar alle begrip voor. Indien nodig wordt u bij ons ook nog steeds begeleid op afstand, dit kan per telefoon of met een video-consult.

Wij werken met een speciaal aangepast rooster dit omdat we drukte in de praktijk willen vermijden. Dit kan betekenen dat u op andere tijden bij ons terecht kunt dan u van ons gewend bent. Hierbij vragen wij van u enige flexibiliteit.

Houd er rekening mee dat u even geen gebruik kunt maken van onze sanitaire voorzieningen. Natuurlijk maken wij voor het gebruik van het toilet een uitzondering in geval van nood. Mocht dit het geval zijn, geeft u dit dan aan bij de balie. Zij kunnen de toiletdeur voor u openen en zorgdragen voor het direct desinfecteren van het toilet.

Kom alleen als u een afspraak heeft naar de praktijk, indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken dan kan dat per telefoon of via email.

Neem in verband met de hygiëne een groot badlaken en een handdoek mee.

Kom op tijd, maar zeker niet te vroeg. U dient anders in uw auto of buiten te wachten.

Kom alleen naar de praktijk toe. Er mag geen begeleiding mee naar binnen. Bij kinderen mag er één volwassene mee in de wachtkamer/behandelkamer.

Was uw handen voordat u naar de praktijk komt. Was ook bij binnenkomst van de praktijk uw handen met zeep en droog uw handen af met een papieren tissue. Gebruik daarna het desinfectiemiddel.

Houdt 1,5 meter afstand, we hebben dit voor u zo inzichtelijk mogelijk gemaakt door middel van vakken en pijlen op de grond. Deze geven ook de looprichting in de praktijk weer, wij vragen u hier goed op te letten.

Er kunnen in verband met het 1,5 meter afstand beleid maximaal 5 mensen plaatsnemen in de wachtkamer op de locatie aan de Oude Beekbergerweg. Wij vragen u indien u de 6e persoon bent om even buiten te wachten.
Onze wachtkamer op Dok Zuid laat maximaal 3 personen toe, bent u hier de 4e persoon dan vragen wij u ook om even buiten te wachten.

De fysiotherapeut maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen die volgens het hygiëneprotocol worden gebruikt. Indien u gaat trainen in de oefenzaal, bent u verplicht de door ons uitgegeven handschoenen te dragen.

Als u in de oefenzaal traint, dan mag dit uitsluitend in het bijzijn van uw therapeut. U wordt dus door uw fysiotherapeut uit de wachtkamer opgehaald.

Er kan momenteel geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches.

Verlaat direct na uw afspraak het gebouw.

 

Wij rekenen op uw medewerking, alleen samen houden we corona onder controle!
Team Bos & Weide Fysiotherapie

9.3

Bos & Weide Fysiotherapie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm en is een 5-sterren PlusPraktijk.

  • Geen wachtlijst
  • Ruime openingstijden
  • Gespecialiseerde fysiotherapeuten
  • Samenwerking met andere disciplines

Stel je vraag aan onze therapeuten

Created with Sketch. Maak een afspraak of bel onze praktijk Created with Sketch. 055 - 533 1941

Stel ons je vraag


Direct contact