<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/bosenweide/domains/bosenweide.nl/public_html/wp-content/themes/bosenweide/overzicht.php</b> on line <b>5</b><br />

Over ons

Bos & Weide Fysiotherapie bestaat sinds 1 januari 1996. Destijds werd fysiotherapie Faber aan het Hofveld overgenomen. Door groei van de praktijk was het noodzakelijk uit te zien naar een groter pand. Vanaf 1 juni 2008 is het voormalig 50 kv station van de Nuon aan de Oude Beekbergerweg 21 de hoofdvestiging van Bos & Weide. Na een flinke verbouwing van dit gemeentelijk monument is de fysiotherapie praktijk gevestigd op de begane grond van dit prachtige gebouw. In 2011 werd in medisch centrum dok Zuid een  2de vestiging geopend. Op beide locaties zijn tevens andere zorgverleners gevestigd zoals podotherapeuten, pedicure, diëtiste, psycholoog en Mensendieck therapeuten.

Created with Sketch.
9.3

Bos & Weide Fysiotherapie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm en is een 5-sterren PlusPraktijk.

  • Ruime openingstijden
  • Gespecialiseerde fysiotherapeuten
  • Samenwerking met andere disciplines

Al vanaf de oprichting staat Bos & Weide Fysiotherapie voor kwaliteit en fysiotherapie op maat. Op dit moment bestaat ons enthousiaste team uit 19 fysiotherapeuten die zich naast de gewone fysiotherapie gespecialiseerd hebben op een groot aantal terreinen binnen de fysiotherapie. Indien gewenst en met verwijzing van de arts of specialist komen wij ook voor fysiotherapie aan huis. Bos & Weide Fysiotherapie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm en is een 5-sterren PlusPraktijk.

 

Sportoefeningen fysio

Sinds 2003 is Bos & Weide aangesloten bij het landelijke TIGRA netwerk (www.tigra.nl). Alle activiteiten voor bedrijven op het gebied van verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid worden uitgevoerd onder de naam TIGRA Apeldoorn. TIGRA Apeldoorn is gevestigd in onze hoofdvestiging aan de Oude Beekbergerweg.

Medical taping Apeldoorn

Privacyreglement van onze praktijk

Uw persoonsgegevens en uw privacy in onze praktijk

De AVG is de nieuwe wet anno 2018 ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft iedere organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

 Volledige Privacyverklaring AVG

Stel je vraag aan onze therapeuten

Created with Sketch. Maak een afspraak of bel onze praktijk Created with Sketch. 055 - 533 1941

    Stel ons je vraag


    Direct contact